11ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης

Ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης προκηρύσσει υπό την την αιγίδα της Unesco τον 11ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των ελληνικών σχολείων Β’ βάθμιας εκπαίδευσης. Η συμμετοχή λαμβάνει χώρα με ένα μόνο έργο (διήγημα ή ποίημα). Το θέμα είναι ελεύθερο. Τα διηγήματα θα είναι μέχρι 1000 λέξεις και τα ποιήματα μέχρι 30 στίχους. Τα έργα θα έχουν τίτλο και θα είναι δακτυλογραφημένα. Απαραιτήτως, στην αρχή κάθε έργου θα αναγράφεται: το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας του μαθητή, η πλήρης διεύθυνση κατοικίας του, ένα mail, τα στοιχεία της σχολικής μονάδας του, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας αυτής, η κατηγορία και το είδος του κειμένου του και ο αριθμός λέξεων του διηγήματος ή στίχων του ποιήματος (π.χ. κατηγορία: ποίηση ή διήγημα, είδος: κοινωνικό ή ερωτικό ή σατυρικό κ.λπ.)

Τα έργα θα συγκεντρωθούν και θα σταλούν με απλή αποστολή μέσω των σχολικών μονάδων ή μεμονωμένα σε φάκελο σε 3 αντίτυπα, στον : Δημήτρη Βαρβαρήγο, Κερασόβου 51, Τ.Κ. 132 31, Πετρούπολη.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των έργων (σφραγίδα ταχυδρομείου) είναι η 31η Ιανουαρίου 2019.

Οι μαθητές που θα διακριθούν θα ενημερωθούν εγκαίρως τηλεφωνικά ή με mail.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 11π.μ. στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Πετρούπολης, Μπουμπουλίνας 59, Πετρούπολη.

Τιμητικές διακρίσεις σε έντυπη μορφή θα δοθούν μόνο στους μαθητές που θα είναι παρόντες στην τελετή βράβευσης καθώς και στους εκπροσώπους των σχολικών μονάδων που ανήκουν.

Στους διακριθέντες μαθητές που δεν θα συμμετέχουν στην επίσημη τελετή βράβευσης, οι τιμητικές διακρίσεις θα αποσταλούν ηλεκτρονικά.

Ο Μορφωτικός Όμιλος έχει το δικαίωμα δημοσίευσης των έργων για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

κα Άννα Μίχου τηλ. 6974654972

κ. Δημήτρη Βαρβαρήγο τηλ. 6973412713

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: