Αιτήσεις για το πρόγραμμα εκπαίδευσης «Spacecraft Operations»

Λογότυπος της ESA AcademyΔίνοντας συνέχεια στο περσινό επιτυχημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, το Γραφείο Εκπαίδευσης της ESA, προσφέρει σε 22 φοιτητές πανεπιστημιακών τμημάτων τη δυνατότητα συμμετοχής σε αυτό. Για να ζωντανέψει αυτός ο κόσμος προκλήσεων, διοργανώνεται ένα τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης χωρίς τεχνική ορολογία ή πολλά μαθηματικά. Το τετραήμερο σεμινάριο θα λάβει χώρα από 19 – 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Κέντρο Μάθησης και Εκπαίδευσης της ESA στο Redu, του Βελγίου.

Το πρόγραμμα δείχνει στους φοιτητές τον τρόπο πλοήγησης ενός διαστημικού σκάφους και πόσο διαφορετικός είναι από τη σχεδίασή του. Γίνεται λόγος για όλες τις λειτουργίες αφότου το σκάφος εκτοξευτεί και μέχρι να φτάσει στον τελικό στόχο του. Για το έργο των αφανών ηρώων της κατάκτησης του διαστήματος που εργάζονται ασταμάτητα για να διασφαλίσουν τη συνεχή λειτουργία του σκάφους, τη συλλογή δεδομένων, τη διάγνωση και επίλυση προβλημάτων.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές αλλά και υποψήφιους διδάκτορες από τμήματα που έχουν κατεύθυνση Φυσικής ή Μηχανικής. Η διορία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 31 Ιουλίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα: Ladybird Guide for Spacecraft Operations Training course.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: