Αξιολόγηση προγραμματιστικού κώδικα. Εισαγωγή στο Docker.

Λογότυπος Java Meetup Group ThessalonikiΗ ομάδα συναντήσεων Java της Θεσσαλονίκης, συναντιέται την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, στο Coho, από τις 19:00 – 21:00.

Θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες ομιλίες:

  • ” What I have learned after doing 2400 reviews in 6 months” . Τρομακτικό; Βαρετό; Ελάτε για να μάθετε. Μια αστεία ομιλία με υποθέσεις εργασίας βγαλμένες από την πραγματική ζωή και πως να αντιμετωπίσετε κάθε λογής απομακρυσμένο ή μη προγραμματιστή, που διαβάζει τις αξιολογήσεις σας. (Πάτροκλος Παπαπέτρου)
  • Έναρξη με το Docker για προγραμματιστές Java. (Θεόδωρος Πλούμης).

Το Docker είναι ένα πολυεργαλείο ανοικτού κώδικα που αυτοματοποιεί την ανάπτυξη εφαρμογών σε λογισμικά περιέκτες. Τα βασικά πλεονεκτήματά του είναι η απομόνωση, η ταχύτητα εκτέλεσης, η οικονομία σε πόρους και ο έλεγχος εκδόσεων. Η υιοθέτησή του στα 3 χρόνια ύπαρξής του είναι πάνω από κάθε προσδοκία. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει οι δυνατότητές του θα σας συναρπάσσουν. Ξεχάστε εικονικές μηχανές, μονολιθικές διαδικασίες ανάπτυξης και τον τρόπο συνεργασίας με τους συνεργάτες σας. Σε αυτήν την παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί εισαγωγή στο Docker και θα αναφερθούμε στον τρόπο χρήσης του στην Java.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: