Διαγωνισμός βίντεο για την επέτειο των 25 χρόνων του Διεθνούς Δικτύου ΠΕ «Οικολογικά Σχολεία»

Το 2019 συμπληρώνονται 25 χρόνια λειτουργίας του Διεθνούς Δικτύου ΠΕ «Οικολογικά Σχολεία». Για το λόγο αυτό, ο Διεθνής Συντονιστής του Δικτύου προκηρύσσει διαγωνισμό βίντεο με τη μορφή καμπάνιας, προκειμένου γιορτάσουμε την Επέτειο των 25 χρόνων του Δικτύου! Οι συμμετέχοντες μαθητές και εκπαιδευτικοί σε αυτόν τον διαγωνισμό, θα έχετε την ευκαιρία να στείλετε τις δικές σας ιδέες και το δικό σας μήνυμα σε όλη την παγκόσμια κοινότητα των Οικολογικών Σχολείων για τα τρέχοντα σημαντικά θέματα, να εμπνεύσετε και να αφυπνίσετε όλες τις κοινωνίες και κυρίως τους παγκόσμιους και τοπικούς ηγέτες για θέματα αειφορικής ανάπτυξης.Χρονοδιάγραμμα της βίντεο καμπάνιας. Η χρονική διάρκεια της καμπάνιας για τη δημιουργία του βίντεο είναι 11 Μαρτίου 2019 έως και 3 Μαΐου 2019, με τελευταία προθεσμία υποβολής την 3η Μαΐου 2019.

Κριτήρια και προδιαγραφές του βίντεο

Το βίντεο δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 1 λεπτό (15 –60 ‘’) και να είναι συμβατό με το YouTube. Το βίντεο θα πρέπει να είναι στα αγγλικά ή να έχει αγγλικούς υπότιτλους. Ο/Η ομιλών/ουσα θα πρέπει να μιλάει κατευθείαν στην κάμερα και σε θέση πορτρέτου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω «δηλώσεις»

If I was the Prime Minister I would …/ If I was the President of my country I would …

If I was a Superhero I would …

Every day I … (positive action description).

Τις οδηγίες καθώς και άλλες σημαντικές πληροφορίες για την καμπάνια (αίτηση υποβολής βίντεο, φόρμα συγκατάθεσης κ.α.) μπορείτε να βρείτε στη διεθνή ιστοσελίδα του δικτύου http://www.ecoschools.global/ive-got-the-power.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: