Ελάτε να φτιάξουμε ένα φλιπεράκι με την Unity

Δυο βδομάδες μετά την προηγούμενη συνάντηση μας θα κάνουμε μαζί ένα φλιπεράκι (και αν έχουμε αρκετό χρόνο θα το περάσουμε στα android κινητά μας!). Το συγκεκριμένο workshop απευθύνεται τους σχετικά νέους στον χώρο. Ακολουθήστε τις οδηγίες που βλέπετε εδώ http://bit.ly/34bEjSZ για να εγκαταστήσετε την πλατφόρμα Unity (και το Visual Studio) μέσω του Unity Hub και φέρτε μαζί το laptop σας, το android κινητό σας και ένα καλώδιο που να το συνδέει στον υπολογιστή σας. Θα χρειαστεί να προσθέσετε (Unity hub -> Installs -> 3 τελείες μενού -> Add Modules) και βεβαιωθείτε οτι έχετε τσεκαρισμένο το Android Build Support και τα υποκλάδια του. Μην ξεχάσετε να φέρετε και ποντίκι για ευκολότερο έλεγχο του λαπτοπ σας!
Όποιο άτομο έχει θέμα με την εγκατάσταση ας γράψει στα σχόλια από κάτω ή ας στείλει μήνυμα από το meetup.

Όποια/Όποιος έχασε το προηγούμενο meetup μπορεί να δει το εκπαιδευτικό της Unity: https://learn.unity.com/project/roll-a-ball-tutorial

ΥΓ. Στο τμήμα σχόλια του προηγούμενου meetup (https://www.meetup.com/Thessaloniki-Unity-Meetup/events/266210549/) έχουν δημοσιευτεί εδώ και μέρες τα λίνκ τα οποία είχα αναφέρει

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε αλλάξτε την κατάσταση σας στο site του Meetup για να μην δεσμεύετε θέση απο άτομα που πιθανόν να θέλουν να έρθουν αλλά περιμένουν στην λίστα αναμονής. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας.

Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.meetup.com/Thessaloniki-Unity-Meetup/events/266755965

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.