Ελληνικά Bitcoin ATM, Excelon crypto-friendly bank, Bitcoin Lightning Network

Την προσεχή Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, από τις 19:00 – 21:00 στο Orange Grove (Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, Αθήνα, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα από την ομάδα Bitcoin & Blockchain Tech Meetup (Athens).

• Ο Στέφανος Γκετσόπουλος θα μας μιλήσει για τα Bitcoin ATM made in Greece της Bcash Greece (https://bcash.eu/). Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει 15 δικά της ΑΤΜ στην Ελλάδα και 3 στο εξωτερικό. Η παρουσίαση θα γίνει στα Ελληνικά.
• Ο Νίκολας Σκαρλάτος, Cο-Founder, θα μας μιλήσει για το EXCELON (https://excelon.io), την εναλλακτική τραπεζική λύση για ηλεκτρονικές πληρωμές και Crypto.
• Ο Δημήτρης Τσαπακίδης θα μιλήσει για το Lightning Network που επιτρέπει άμεσες μεταφορές Bitcoin με πολύ μικρό κόστος. Θα επιχειρήσουμε μια αλυσίδα μεταφοράς Bitcoin (Lightning Torch), για να συμμετέχετε εγκαταστήστε το https://bluewallet.io (iOS, Android), ή το https://www.walletofsatoshi.com (Android) ή γραφτείτε στο https://tippin.me αν είστε χρήστης του Twitter.

Γραφτείτε στο Slack (online chat) της κοινότητάς μας στο https://bitcoingreece.herokuapp.com

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ημερίδας. Πληροφορίες για το πως αγοράζουμε, πουλάμε, δεχόμαστε και ξοδεύουμε Bitcoin στην Ελλάδα υπάρχουν στο https://WeAcceptBitcoin.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: