Εργαστήριο R

Η ομάδα Digital Health Thessaloniki οργανώνει ένα διήμερο εργαστήριο εισαγωγής σε βασικές στατιστικές έννοιες και στις προγραμματιστικές δεξιότητες σε R που είναι απαραίτητες για την ανάλυση δεδομένων στις επιστήμες υγείας. Το εργοστήριο είναι κατάλληλο για αρχάριους προγραμματιστές, ερευνητές και επιστήμονες και στοχεύει στην εκμάθηση των βέλτιστων πρακτικών στην επιστημονική υπολογιστική, μέσα από ένα ευέλικτο και φιλικό περιβάλλον.

Το εργαστήριο διοργανώνεται στο ΚΕΔΕΑ (Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ, 3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη) το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου 2019 από τις 09:30 – 17:00. Είναι απαραίτητο να φέρετε τον Η/Υ σας και να εγγραφείτε απο τη φόρμα: https://www.eventbrite.com/e/r-software-workshop-tickets-53221878070 γιατί οι διαθέσιμες θέσεις είναι 25.

Αναλυτικότερες πληροφορίες όπως και σχετικά βιογραφικά των εκπαιδευτών μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.meetup.com/Digital-Health-Thessaloniki/events/256697154

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: