Εργαστήριο Rosetta Science Operation Scheduling

Λογότυπος ESA AcademyΤο Γραφείο Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος προσφέρει το εργαστήριο “Rosetta Science Operations Scheduling Legacy” στους ενδιαφερόμενους 3-6 Οτωβρίου 2017 στο Βέλγιο. Δίνει τη δυνατότητα σε φοιτηρές από χώρες – μέλη της ESA να κατανοήσουν την οργάνωση επιστημονικών επιχειρήσεων, όπως αυτές του δορυφόρου Rosetta, όπως και της διαστημοσυσκευής Philae που τελικά προσεδαφίστηκε στον κομήτη.

Τα πιστοποιητικά που θα χορηγηθούν στο τέλος του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για «εξαργύρωση» ακαδημαϊκών ωρών στα πανεπιστήμια που σπουδάζουν. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών του εργαστηρίου, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και εγγραφής στο εργαστήριο (18-32 ετών, μεταπτυχιακός φοιτητής ή υποψήφιος διδάκτορας σε τμήμα φυσικής ή μηχανικής), όπως και το ποσό που καλύπτει η κάθε «υποτροφία» μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση του εργαστηρίου Rosetta Science Operation Scheduling.

Η διορία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 21 Αυγούστου 2017.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.