Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Bitcoin

Λογότυπος Bit & Blockchain groupΤην Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 19:30 – 21:30, Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Bitcoin και το χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Καινούργιοι στο Bitcoin; Ελάτε στην επόμενη συνάντησή μας online όπου θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας γύρω από το Bitcoin και το χώρο των κρυπτονομισμάτων!

Σας προτείνουμε αν θέλετε να γράψετε τις ερωτήσεις σας από πριν στο https://app.sli.do/event/efucw3im/live/questions. Αν έχετε ερώτηση για κάποιο συγκεκριμένο πορτοφόλι ενημερώστε μας ώστε να το εγκαταστήσουμε από πριν. Θα ακολουθήσουμε το format Ask Anyone Anything, δηλαδή όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Τα ακόλουθα μέλη της κοινότητας θα είναι παρόντα για να απαντήσουν:

Κώστας Καρασάββας, Computer Scientist, CTO Block.co, Lecturer, Researcher, Bitcoin Programming book, python-bitcoin-utils library, verifiable-PDFs, kkarasavvas.com
Νίκος Λυκουρέσης, μετέφρασε το 21 Lessons στα Ελληνικά (http://niclick.org/21lessons) και προετοιμάζει τη μετάφραση του The Little Bitcoin Book. niclick.org
Δημήτρης Τσαπακίδης, δημιουργός του WeAcceptBitcoin.gr και συνδιοργανωτής των meetups στην Αθήνα και στην Πάφο. linkedin.com/in/dimitris

Η συνάντηση θα γίνει στα Ελληνικά και ΔΕΝ θα μαγνητοσκοπηθεί.

Η συνάντηση συνδιοργανώνεται από τα Bitcoin meetups της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (https://www.meetup.com/BlockchainGreece-0/ και https://www.meetup.com/BlockchainGreece-1/).

Θα ξεκινήσουμε τη συνάντηση στέλνοντας μια μικρή ποσότητα Bitcoin από την Κύπρο στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθώντας την στο Bitcoin blockchain. Παραδείγματα ερωτήσεων: πως αγοράζω, στέλνω και λαμβάνω Bitcoin; Πως προστατεύω τα Bitcoin μου από κλοπή και καταστροφή; Τι είναι το multisig wallet και ως φτιάχνω ένα;

Όλα τα links (σύνδεσμοι) που θα αναφέρουμε θα αναρτηθούν στο chat του Zoom και στη σελίδα https://docs.google.com/document/d/1p8Opee6mlJui26lpVZqFNN75hweh82JThNZmiqF2HLk/edit?usp=sharing.

Συνδεθείτε μαζί μας την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 7:30μμ στο Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86763412303

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.