Λογοτεχνική πρόσκληση Fantastic Trains: An anthology of Phantasmagorical Engines and Rail Riders

ΣυγγραφήΤο σφύριγμα ενός τραίνου σας γεννά συναισθήματα; Τα τραίνα πυροδότησαν τη φαντασία αρκετών συγγραφέων. Πολλά κλασσικά έργα της λογοτεχνίας διαδραματίζονται σε τραίνα: Φόνος στο Όριεντ Εξπρές, Άννα Καρένινα, Το Πολικό Εξπρές και άλλα.

Η εκδοτική Edge αναζητά ιστορίες σχετικές με τραίνα σε οποιοδήποτε τόπο, εποχή και σκηνικό: φανταστικό, επιστημονικής φαντασίας, αποκαλυπτικό, στην εποχή της βιομηχανικής επανάστασης και του ατμού (steampunk) κλπ.

Σκεφτείτε πως άλλαξαν τα τραίνα τις ζωές των ταξιδιωτών και την αντίληψη του χρόνου.

Μπορείτε να βασιστείτε σε αρχετυπικούς χαρακτήρες ταξιδιωτών: Δολοπλόκους, ονειροπόλους, ερευνητές, διστακτικούς, τυχοδιώκτες, εραστές, αναζητητές, ιππότες, οδηγούς, όπως και μυστηριώδη φορτία κλπ. χωρίς να είναι υποχρεωτικό η ιστορία σας να έχει οτιδήποτε από αυτά.

Η διορία υποβολών εκπνέει στις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Αναζητώνται ιστορίες από 1.500 – 5.000 λέξεις και οι αμοιβές κυμαίνονται από 50$ – 150$.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να μελετήσετε την προκήρυξη της EDGE.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: