Λογοτεχνική πρόσκληση “The SmartApocalypse: Intelligent Stories of a Real End Time”

ΣυγγραφήTo Easter Iowa Review αναζητά λογοτεχνικά κείμενα για το διαδικτυακό τεύχος – ανθολόγιο με τίτλο “The SmartApocalypse: Intelligent Stories of a Real End Time”. Θέμα το Τέλος του Κόσμου, ένα αποκαλυπτικό ή μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό. Καθώς όμως το κοινό είναι νεαρό και οικογενειακό η πρόκληση είναι να διανθίσετε την ιστορία με χιούμορ και να συγκεράσετε τη δυστοπία του μετα-αποκαλυπτικού σκηνικού με αισιόδοξους τόνους και ελπίδα! Από την άλλη δε χρειάζεται να είναι ψεύτικο το κείμενο και οι σκοτεινές αποδόσεις του θέματος θα εξεταστούν ενδελεχώς και με ενδιαφέρον. Αποφύγετε την άσκοπη βία και το αίμα.

Χρησιμοποιήστε ζόμπι αν είναι πιστευτά. Εξετάστε διαφορετικές και απτές πτυχές του θέματος της μετα-αποκαλυπτικής δυστοπίας: Αλλαγή του κλίματος, μεταλλαγμένα τρόφιμα και σπόροι, αφανισμός φυσικών επικονιαστών, αυξανόμενα ποσοστά καρκίνων κλπ. και πρωτοτυπήστε προτείνοντας αίσιο τέλος και λύσεις.

Αναλυτικές πληροφορίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Easter Iowa Review. Η διορία υποβολής εκπνέει στις 30 Σεπτεμβρίου 2017, δεκτό οποιοδήποτε λογοτεχνικό ύφος, πονήματα από τις 1.000 – 10.000 λέξεις και αμοιβή μια δωροεπιταγή 50$ από τον εκδότη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: