Λογοτεχνικό κάλεσμα από την Twelfth Planet Press για την ανθολογία Mother of Invention

AI-CC0-PublicDomainΗ Twelfth Planet Press αναζητά σύντομες ιστορίες και διηγήματα για την ανθολογία Mother of Invention.

Επιθυμητά είναι μεν όλα τα είδη και οι τρόποι του γένους της Τεχνητής Νοημοσύνης, αλλά σκοπός της ανθολογίας είναι μια αναθεωρητική ματιά στην αφήγηση των σχετικών ιστοριών. Ιστορίες που αγγίζουν διαφυλετικά ζητήματα, τη φυλετική ταυτότητα, τη γονικότητα, την σεξουαλικότητα, τον πόλεμο και το μέλλον μας ως είδους. Πως μπορούμε να συνδυάσουμε την ρομποτική κατασκευή με τη γέννηση και γαλούχηση βρεφών, θέτοντας στην άκρη φυλετικά στερεότυπα;

Περιληπτικά το περιοδικό αναζητά αδημοσίευτες ιστορίες μεταξύ 500 και 5.000 λέξεων, η πληρωμή είναι 6 σεντ του Αμερικανικού δολαρίου ανά λέξη και η διορία εκπνέει στις 31 Αυγούστου 2017.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για την πρόσκληση, το είδος των ιστοριών, τις τεχνικές προδιαγραφές του αρχείου υποβολής και ό,τι άλλο αφορά την παρούσα λογοτεχνική πρόσκληση μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο της προκήρυξης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: