Λογοτεχνικό κάλεσμα ιστοριών τρόμου της Corpus Press

ΣυγγραφήΗ Corpus Press προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους συγγραφείς για έργα που θα συμπεριληφθούν σε ανθολογία τρόμου. Οι ιστορίες πρέπει να απευθύνονται σε ένα ευρύ ενήλικο κοινό και να δίνουν έμφαση στην ανάπτυξη της ιστορίας. Πιο συγκεκριμένα, ζητούνται:

  • Αδημοσίευτα διηγήματα 2.500 – 4.500 λέξεων. Χωρίς να δίνεται έμφαση στο είδος, οι ιστορίες να μπορούν να ενταχθούν στην ευρύτερη κατηγορία του τρόμου.
  • Τα διηγήματα προς επιλογή πρέπει να είναι πρωτότυπα, καλογραμμένα και χωρίς ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.
  • Τα διηγήματα μπορούν να είναι τρομακτικά, ατμοσφαιρικά, σατιρικά ή να διαθέτουν χιούμορ, να προκαλούν σκέψεις ή οποιαδήποτε άλλο σχετικό συνδυασμό, αλλά να συνιστούν ολοκληρωμένες ιστορίες.

Οι υποβολές πρέπει να ολοκληρωθούν μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του εκδότη και να έχουν δοθεί σε επεξεργάσιμο μορφότυπο (όχι PDF ή σαρωμένα αρχεία). Το ονοματεπώνυμο του συγγραφέα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στατιστικές πληροφορίες όπως ο αριθμός λέξεων προτιμάται να βρίσκεται στο τέλος του κειμένου.

Η υποβολή λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 τα μεσάνυχτα (EST – 16 Σεπτεμβρίου 07:00 π.μ. τοπική ώρα Ελλάδας).

Εκτιμώμενη αμοιβή: $.03 / λέξη, με άνω όριο τα 150$ Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Οι κριτές δεν ενδιαφέρονται για:

  • Υπερβολικό τρόμο, που έχει σκοπό να σοκάρει τον αναγνώστη με βία, σεξ και χυδαία γλώσσα. Τα παραπάνω είναι αποδεκτά, μόνο αν χρησιμοποιούνται καλαίσθητα με σκοπό την προαγωγή του επιμυθίου.
  • Δε θα γίνεται δεκτή ποίηση, βινιέτες όπως και οποιαδήποτε άλλη πειρματική μορφή γραπτού λόγου.
  • Να αποφεύγεται η χρήση ιδιωματισμών όπως και εκτενών αναφορών στη δημοφιλή κουλτούρα (pop culture).
  • Όχι κοινότοπες ιστορίες τρόμου και φανταστικού με βρικόλακες, λυκανθρώπους και ζόμπι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: