Να τι γίνεται αν απαντήσετε σε ανεπιθύμητo μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

James Veitch

James Veitch

Ύποπτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αποζημιώσεις ασφαλίστρων στα αζήτητα, τραπεζικές θυρίδες με διαμαντικά, άγνωστοι φίλοι παγιδευμένοι σε ξένες χώρες. Εμφανίζονται στα ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτιά μας και η συνήθης διαδικασία είναι να τα διαγράφουμε με την πρώτη ματιά. Αλλά τι γίνεται όταν απαντήσετε; Παρακολουθήστε καθώς ο συγγραφέας και κωμικός James Veitch αφηγείται μια ξεκαρδιστική, ανταλλαγή μηνυμάτων εβδομάδων με έναν επαγγελματία αποστολέα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (σπάμερ), που του πρόσφερε μερτικό σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία.
Ο εξαιρετικός James Veitch ζει στο Λονδίνο, με την ιδιότητα του συγγραφέα και του κωμικού. Το βίντεο της παρουσίασης από το TED Global της Γένοβας του 2015, είναι αποτέλεσμα επίπονων κοινωνικών πειραμάτων με πρίγκηπες από τη Νιγηρία, ανεπανάληπτες ευκαιρίες και υποψήφιες Ρωσίδες νύφες. Από αυτό το πείραμα εξάλλου προέκυψε και το εξίσου ξεκαρδιστικό εύθυμο γράφημα, Dot Con: The Art of Scamming a Scammer.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: