Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ενηλίκων Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών 2017

Λογότυπος Ένωσης Ελλήνων ΛογοτεχνώνΗ Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών προκηρύσσει, για το έτος 2017, τους πιο κάτω Πανελλήνιους Διαγωνισμούς:

α) ΠΟΙΗΣΗΣ: Μέχρι είκοσι (20) στίχους έμμετρους ή ελεύθερους.

β) ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ: Μέχρι τέσσερις (4) σελίδες, μεγέθους Α4, με θέμα: “Διαβάζοντας Νίκο Καζατζάκη”

γ) ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: Μέχρι τέσσερις (4) σελίδες, μεγέθους Α4

δ) ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ: Μέχρι πενήντα (50) σελίδες, μεγέθους Α4

ε) ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ: (Ποίηση ή Διηγήματα), τριών τυπογραφικών και άνω (Έκδοση 2016-2017) Όλα τα θέματα του διαγωνισμού είναι ελεύθερα και μέγεθος γραμματοσειράς arial 12. 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Τα έργα να είναι ανέκδοτα και αδημοσίευτα.
  2. Να υποβληθούν σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίτυπα με ψευδώνυμο, το οποίο θα αναγράφεται στο επάνω δεξιό μέρος του κειμένου. Τα πραγματικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο) του διαγωνιζομένου να κλεισθούν σε μικρό φάκελο και στο εξωτερικό του μέρος να αναγραφεί το ψευδώνυμο. Τα πέντε αντίτυπα και ο μικρός φάκελος να σταλούν με απλή επιστολή (όχι συστημένη) στη διεύθυνση: Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών Τ. Θ. .8231 Τ.Κ. 102 10 Αθήνα Στο επάνω αριστερό μέρος του φακέλου αποστολής να αναγραφεί το ψευδώνυμο.
  3. Ημερομηνία υποβολής είναι μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017. Θα λαμβάνεται υπό­ψη η σφραγίδα του ταχυδρομείου.
  4. Τα υποβαλλόμενα κείμενα δεν επιστρέφονται.
  5. Ο χρόνος και ο χώρος της απονομής των βραβείων και επαίνων θα ανακοινω­θεί έγκαιρα τηλεφωνικώς στους ενδιαφερόμενους και θ’ αναρτηθεί από την 14η Δεκεμβρίου 2017 στις ιστοσελίδες της Ένωσης: www.logotexnes. gr και ellineslogotexnes.gr
  6. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης δεν μπορούν να συμμε­τάσχουν, καθώς και οι τιμηθέντες με πρώτο βραβείο σε προηγούμενους δια­γωνισμούς της Ένωσης.
  7. Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς προϋποθέτει και την αποδοχή των όρων. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ζωοδόχου πηγής 2 – 4, 10678 Αθήνα τηλ.- fax: 2103819571 email: eel1930@gmail.com
  8. Η κρίση της Κριτικής Επιτροπής είναι αμετάκλητη. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο τηλέφωνο 210-3819571, καθημερινώς. Για το Δ. Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: