Παρουσίαση Github Flow!

GitHub

GitHub

Την Τρίτη 2 Μαίου 2017, το απόγευμα στις 19:00, στο ΤΕΙ Σερρών θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον κo. Πέτρο Αμοιρίδη, Web Support Manager, στην εταιρία Github,

Το Github είναι αυτή τη στιγμή ίσως η μεγαλύτερη πλατφόρμα όπου αναπτύσσονται έργα ανοιχτού λογισμικού. Στην παρουσίαση του ο κος Αμοιρίδης θα μας παρουσίασει το Github Flow και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση αλλαγών σε έργα ανοιχτού λογισμικού (αλλά και κλειστού).

Θεωρώ ότι είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για όλους να δούμε από πρώτο χέρι τη χρήση του Github  και ακόμα περισσότερο για όσους σκοπεύουν να πάρουν μέρος στο 2o Serres Hackathon δεδομένου ότι το Github είναι η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα αποθηκευθούν τελικά όλα τα projects που θα αναπτυχθούν!

Σας περιμένουμε όλους

Και μην ξεχνάτε: Άπειροι ή περισσότεροι έμπειροι προγραμματιστές: Δηλώστε συμμετοχή στο  hackathon: http://hackathon.serrestech.gr

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: