Πρόσκληση δημιουργών για την 15η έκθεση του comic ‘n’ play: Αστεία Πράγματα!

15ή έκθεση Comic 'n' PlayΗ Ένατη Διάσταση, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και τον Ελληνικό Σύλλογο Παιχνιδιών Στρατηγικής και Φαντασίας Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους δημιουργούς κόμικς να συμμετάσχουν στην 15η Έκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Comic’n Play, που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2016, στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2001, η έκθεση αυτή αποτελεί ένα σταθερό ετήσιο ραντεβού δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης, με δημιουργούς όλων των ηλικιών απ’ όλη την Ελλάδα, έμπειρους και πρωτοεμφανιζόμενους, καθιστώντας την έτσι τη μακροβιότερη έκθεση κόμικς στη χώρα μας.

Από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί μια πολύμορφη εκδήλωση γεμάτη κόμικς και επιτραπέζια παιχνίδια, η οποία θα περιλαμβάνει bazaar ελληνικών, ξενόγλωσσων και μεταχειρισμένων εκδόσεων κόμικς, έκθεση αυτοχρηματοδοτούμενων εκδόσεων, πρωτότυπα έργα, ξένους προσκεκλημένους, εξειδικευμένους στα κόμικς εκδοτικούς οίκους, εργαστήρια και, φυσικά, επιτραπέζια παιχνίδια και διαγωνισμούς με έπαθλα για τους επισκέπτες. Και ο τίτλος αυτής: Αστεία Πράγματα!

Η έκθεση υλοποιείται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, της «Φοιτητικής Εβδομάδας» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Εργαστηρίου Κόμικς Comink και υποστηρίζεται επικοινωνιακά από τον ραδιοφωνικό σταθμό 1055 Rock της Θεσσαλονίκης.

Όπως κάθε χρόνο, η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και τα έργα που θα φιλοξενήσει θα συγκεντρωθούν σ’ έναν πολυσέλιδο κατάλογο.

Στην έκθεση μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί εφόσον λάβει υπόψη του τους όρους συμμετοχής και τις αναλυτικές πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα πρόσκλησης στην 15η έκθεση Comic ‘n’ Play: Αστεία Πράγματα! Μην αμελείτε την ημερομηνία εκπνοής εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στις 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: