Πρώτο Διεθνές Βραβείο Ποίησης «ΑΦΡΟΔΙΤΕΙΑ»

Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.) προκηρύσσει διαγωνισμό για το Πρώτο Διεθνές Βραβείο Ποίησης «ΑΦΡΟΔΙΤΕΙΑ». 

Τίτλος Θέματος: Αμμόχωστος Βασιλεύουσα
«Για την επιστροφή της Αμμοχώστου, της πόλης του Ευαγόρα» 

Ημερομηνία Υποβολής Ποιημάτων: 1η Ιουλίου 2019 – 31η Δεκεμβρίου 2019 

Τρόποι Υποβολής Ποιημάτων:

Με απλό ταχυδρομείο (όχι συστημένο) στη διεύθυνση Μικράς Ασίας 55, Αμπελόκηποι, Αθήνα 11527 υπόψιν κ. Ηρακλή Ζαχαριάδη

Επιπροσθέτως, όσοι επιθυμούν μπορούν προαιρετικά να αποστείλουν το ποίημά τους και ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση kypriakosellinismos@yahoo.gr αφού το έχουν πρώτα στείλει ταχυδρομικώς. 

Παρακαλούμε στην υποβολή σας να αναγράφετε ένα ψευδώνυμό σας και τον τίτλο του έργου σας. Μέσα σε ένα μεγάλο φάκελο πρέπει να συμπεριληφθούν δύο αντίγραφα του ποιήματός και μέσα σε αυτόν να υπάρχει και ένας μικρός φάκελος κλειστός, μέσα στον οποίο να υπάρχουν τα εξής προσωπικά στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό και κινητό)
Email (προαιρετικά) 

Όλα τα προσωπικά στοιχεία των διαγωνιζομένων που λάβουμε θα χρησιμοποιηθούν και ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε τρίτους για θέματα σχετικά με το διαγωνισμό. Με την αποστολή της συμμετοχής σας συμφωνείτε με τους όρους του διαγωνισμού. 

Το καλύτερο ποίημα θα λάβει το βραβείο «εις μνήμην ΝΙΝΑΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ», με δώρο χρηματικό ποσό τριακοσίων (300) ευρώ από τον κ. Ανδρέα Κυριάκου, Αντιπρόεδρο του ΔΣ του ΕΠΟΚ.

Το δεύτερο καλύτερο ποίημα θα λάβει το βραβείο «εις μνήμην των γονέων του κ. Χρηστάκη Κύρου», με δώρο χρηματικό ποσό εκατό (100) ευρώ.

Τα επόμενα δέκα καλύτερα ποιήματα θα λάβουν ως δώρο από ένα βιβλίο της Νίνας Ιεροδιακόνου Κυριάκου.

Ο ΕΠΟΚ θα προσφέρει άλλα δέκα βιβλία της Κυπριακής Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς στα αμέσως επόμενα δέκα καλύτερα ποιήματα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://www.epok.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: