Συγγραφικό κάλεσμα για την ανθολογία “American Psychos”

ΣυγγραφήH Red Room Press προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους συγγραφείς να συμμετάσχουν στη νέα ανθολογία αστυνομικών διηγημάτων American Psychos.

Κεντρικό θέμα των ιστοριών πρέπει να είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος. Η ιστορία μπορεί να βασίζεται σε πραγματικά ή φανταστικά γεγονότα. Καθώς η ανθολογία απευθύνεται στο Αμερικάνικο κοινό καλό θα είναι η ιστορία να λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ αν και δεν αποκλείονται εξαιρέσεις. Δεν είναι επιθυμητό το υπερφυσικό στοιχειο και αναζητώνται σοκαριστικές ιστορίες.

Διορία υποβολών: 1 Οκτωβρίου 2018

Ημερομηνία δημοσίευσης: Αρχές του 2019

Έκταση διηγήματος: 3.500 – 5.500 λέξεις

Απάντηση: 4-8 εβδομάδες

Πληρωμή: $100

Στο σώμα του email προς το: americanpsychos@redroompress.com να συμπεριλαμβάνονται: Ονοματεπώνυμο συγγραφέα,τίτλος διηγήματος, αριθμός λέξεων, σύντομο βιογραφικό, σύντομη περιγραφή της ιστορίας και το ίδιο το κείμενο σε συνημμένο αρχείο rtf, doc, ή docx. Λιτή και απλή μορφοποίηση. Αναλυτικότερες πληροφορίες για την πρόσκληση μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.redroompress.com/submission-guidelines/american-psychos/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: