Τεχνικές & εργαλεία αποσφαλμάτωσης λογισμικού και συστημάτων

Λογότυπος Java Meetup Group ThessalonikiΗ πρώτη συνάντηση της σεζόν για την ομάδα Java Meetup Group Thessaloniki ειναι γεγονός και σε συνεργασία με τα ACM student chapters θα φιλοξενηθεί ο Δρ. Διομήδης Σπινέλλης, Καθηγητή στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και διευθυντής του εργαστηρίου Πληροφοριακών Τεχνολογιών και Συστημάτων Διοίκησης (ISTLab) και της ομάδας Τεχνολογίας Λογισμικού και Ασφάλειας (SENSE)

Θα μας μιλήσει στο γνωστό μας στέκι ( City College, Auditorium) για σύγχρονες τεχνικές και εργαλεία αποσφαλμάτωσης λογισμικού και συστημάτων και φυσικά θα απαντήσει σε ερωτήσεις μετά το τέλος της παρουσίασης.

Η περίληψη της ομιλίας : “Η εύρεση και διόρθωση των σφαλμάτων σε υπολογιστικά συστήματα είναι ένα σημαντικό και δύσκολο έργο. Συχνά ο εντοπισμός σφαλμάτων καταναλώνει το μεγαλύτερο μέρος της εργάσιμης ημέρας μας. Για να αποκτήσουμε την απαιτούμενη εμπειρία μπορεί να μας χρειαστεί μια ζωή. (Και παραπάνω, ανάλογα με το περιβάλλον ανάπτυξης.) Στην ομιλία θα κατηγοριοποιήσω, θα εξηγήσω και θα περιγράψω τις μεθόδους, τις στρατηγικές, τις τεχνικές και τα εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τα σφάλματα που μας ταλαιπωρούν. Στόχος μου είναι να δούμε όλο το πεδίο της αποσφαλμάτωσης κώδικα: γενικές αρχές, στρατηγικές υψηλού επίπεδου, ατομική συμπεριφορά και, φυσικά, συγκεκριμένες τεχνικές, εύχρηστα εργαλεία, και χρήσιμα κόλπα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: