Τι λέτε για ένα εργαστήριο εκμάθησης Jenkins CI;

Ενδιαφέρεστε να μάθετε τι είναι η έννοια του continuous integration και πως μπορεί να βοηθήσει το λογισμικό Jenkins; Ενδιαφέρεστε να δείτε πως αυτοματοποιείται η διαδικασία παραγωγής του τελικού προϊόντος λογισμικού σε μια εταιρία; Πως μπορεί μια ομάδα προγραμματιστών να παράγει κώδικα ο οποίος συνενώνεται, ελέγχεται και μετατρέπεται σε εκτελέσιμο αρχείο;

Αν ναι μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο εργαστήριο μας (TΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Τέρμα Μαγνησίας, κτήριο Πληροφορικής, αίθουσα 2.1, Σέρρες) την προσεχή Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 στις 18:00!

Το εργαστήριο απευθύνεται κυρίως σε άτομα που έχουν ελάχιστη ή μικρή επαφή με τις παραπάνω έννοιες. Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ένα laptop με Windows 10 ή άλλο λειτουργικό που υποστηρίζει την εγκατάσταση του Docker και αν θέλετε να γλυτώσετε λίγο χρόνο μπορείτε να εγκαταστήσετε πιο μπροστά και το ίδιο το docker (βλ. https:/www.docker.com)

Καλό θα ήταν να έχετε επίσης εγκατεστημένο και κάποιο πρόγραμμα όπως το IntelliJ ή αντίστοιχο!

Επίσης θα γλύτωνε χρόνο να έχετε ένα λογαριασμό στο GitHub και να έχετε το git εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας!

Το Workshop το ετοίμασε και το παρουσιάζει το μέλος μας Ιοακείμ James Θεολόγου!

Σας περιμένουμε!

ΥΓ: Και όσοι δεν το κάνατε, διαβάστε την ανοιχτή επιστολή προς τους υποψήφιους τοπικούς άρχοντες και αν συμφωνείτε υπογράψτε: http://bit.ly/2tF7uOg

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: