Υποστηρικτικά μαθήματα 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής

matrix animationΌσοι μαθητές έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν συμμετοχή στον 29ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα προπαρασκευαστικά μαθήματα, παρακαλούνται αφού διαβάσουν με προσοχή τις οδηγίες, να συμπληρώσουν την φόρμα στη διεύθυνση https://goo.gl/forms/vpi8LDs2LwoPDK5G3 .

Θα υπάρχει νέα σχετική ενημέρωση που θα πληροφορεί τους εγγεγραμμένους σχετικά με το μέρος και την ώρα των μαθημάτων στο email εγγραφής τους.

Τα δύο μαθήματα του προηγούμενου διαγωνισμού διατίθενται στους παρακάτω συνδέσμους:

Μάθημα 1

Μάθημα 2

Η φόρμα πρέπει να συμπληρωθεί από όλους όσους θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του ΠΔΠ.
Μόνο όσοι συμπληρώσουν την παρούσα φόρμα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην τελική επιλογή για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Για όλους τους μαθητές πρέπει να προσκομιστεί βεβαίωση φοίτησης από τη σχολική μονάδα για το τρέχον σχολικό έτος η οποία θα παραδοθεί στο μέρος διεξαγωγής των μαθημάτων.
Επιπλέον για τους ανήλικους μαθητές απαιτείται και Υπεύθυνη Δήλωση του κηδεμόνα που να δηλώνει ενυπόγραφα ότι επιτρέπει στον κηδεμονευόμενό του να παρακολουθήσει τα μαθήματα στον ΠΔΠ που θα γίνουν σε μέρος και σε ώρες προκαθορισμένες από την ΕΠΥ.

Το τελευταίο μπορεί να βεβαιωθεί και με την επιτόπια παρουσία του κηδεμόνα στο μέρος διεξαγωγής του πρώτου μαθήματος.

Το μάθημα θα είναι διάρκειας 3 διδ. ωρών περίπου και θα πραγματοποιηθεί πριν την λήξη της Α Φάσης του 29ου ΠΔΠ, πρωινές ώρες, ημέρα Σάββατο, εντός Αθηνών, και δεν θα έχει καμιά οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες παρά μόνο τα έξοδα τους για να παραστούν στο προκαθορισμένο μέρος.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την συμμετοχή σας, το μέρος και την ημερομηνία του μαθήματος, θα αποσταλούν στο email εγγραφής σας ή στην ιστοσελίδα διοργάνωσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: