Ψηφιακή υγεία

Σε αυτή την συνάντηση, απόψε από τις 18:45 – 22:00 στο OK!Thess (Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη) η ομάδα Digital Analytics της Θεσσαλονίκης αφήνει πίσω τις νομικές συζητήσεις του GDPR και πιάνει ξανά την συλλογή και ανάλυση δεδομένων! Κεντρικό θέμα συζήτησης του meetup θα είναι το digital health. Θα συζητήσουμε για τις εξελίξεις που φέρνουν τα digital analytics στον χώρο της υγείας και τους τρόπους που θα κάνει η εξέλιξη της τεχνολογίας ευκολότερη τη ζωή μας στο μέλλον, μέσω της ψηφιακής υγείας.

Ψηφιακή υγεία

Αισθητήρες που μπορούν να παρακολουθούν το σώμα μας και την υγεία μας, γιατροί που μπορούν να παρακολουθούν τον ασθενή χωρίς να χρειαστεί να τον δουν από κοντά, εφαρμογές και υπηρεσίες που μπορούν να μας συμβουλέψουν σχετικά για το πως να μειώσουμε το ρίσκο εμφάνισης κάποιας ασθένειας… Όλα αυτά δεν είναι σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά οι εξελίξεις που φέρνει η ψηφιακή υγεία στην καθημερινότητα μας.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο της εκδήλωσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: