Ψηφοφορία για το 2ο Διαγωνισμό Ελληνικής Περιπέτειας για παιχνίδια ρόλων

2ος Διαγωνισμός Ελληνικής Περιπέτειας 2016Ζυγώνει η ώρα εκπνοής της ψηφοφορίας για το 2ο Διαγωνισμό Ελληνικής Περιπέτειας για επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων. Πρόκειται για ανεξάρτητη προσπάθεια που συντονίζουν οι δημιουργοί του ιστότοπου: http://rpggreek.blogspot.gr. Οι συμμετοχές είναι ανεξάρτητες δημιουργίες Ελλήνων παιχνιδιών ρόλων. Το σύνολο, όπως θα δείτε και σεις είναι ετερόκλητο καθώς αφορά διαφορετικά συστήματα κανόνων και φανταστικών κόσμων(D&D 5th edition, Star Wars RPG, Legend of the Five Rings, Call of Cthulhu, Basic Roleplaying System, Stormbringer RPG, Greyhawk, Dragonlance και Forgotten Realms). Όμως το ζητούμενο είναι να αναδειχθεί η καλύτερη. Αν μη τι άλλο αξίζουν μια ματιά για τις καλές τους ιδέες. Θα προτείναμε επιπλέον να επισκεφθείτε τον παραπάνω ιστότοπο και να κατεβάσετε τις σχετικές περιπέτειες καθώς δεν είναι γνωστό για πόσο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμες διαδικτυακά.

Στείλτε τη ψήφο σας με θέμα “ΔΕΠ 2 Ψήφος” στο depvote@outlook.com μέχρι την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, 24:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο ΦαντάστιCon το Σάββατο 1/10, 13.00-14.00 όπου θα γίνει και η απονομή των δώρων.

Η αναλυτική διαδικασία, η ψηφοφορία και οι έπαινοι που θα αποδοθούν φέτος αναλύονται στο ιστολόγιο του διαγωνισμού.

Ακολούθως αναφέρουμε απλά ονομαστικά και με συνοπτικές πληροφορίες τις διαγωνιζόμενες περιπέτειες και συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε το ιστολόγιο http://rpggreek.blogspot.gr για να τις κατεβάσετε και να τις μελετήσετε.
 
Οι περιπέτειες:
Warlock Hunters (D&D 5th edition, Greyhawk, WotC)
Αναζήτηση στο Ραλτιίρ (Star Wars RPG, FFG)
Η αλεπού του Κιτσούνε Μόρι (L5R, AEG)
Κίνδυνος στο Ναό της Λαιμαργίας (D&D 5th edition, WotC. 4-5 χαρακτήρες 5ου επιπέδου)
Κλήδονας στο πηγάδι (D&D 5th edition, Forgotten Realms, WotC, 3-5 χαρακτήρες 1ου επιπέδου)
Μέλι και Κανέλα (D&D 5th edition, WotC. 3-5 χαρακτήρες 12ου επιπέδου)
Μυστήριο στο Dulatov pass (Call of Cthulhu, d100, Chaosium,Σιβηρία 1960, 4-6 χαρακτήρες)
Τα ταξίδια του Tyfion (Dragonlance, 5th age saga)
Το Μάτι του Χιόνχουρν (Stormbringer 5th edition / Chaosium Basic Roleplay System, 3-6 χαρακτήρες)
Το Στέμμα της Αρμονίας  (D&D 5th edition, WotC)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: