100 χρόνια ΕΜΕ – 2018 έτος Μαθηματικών. Διαγωνισμός λογοτύπου και αφίσας

Λογότυπος Ελληνικής Μαθηματικής ΕταιρείαςΤο 2018 είναι το έτος που η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία κλείνει 100 χρόνια ζωής και ενεργής δράσης.
Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κατά το 33Ο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας στα Χανιά, μέσω του τότε Υπουργού κ. Ν. Φίλη, «αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της καλλιέργειας της μαθηματικής επιστήμης στην εκπαίδευση και στην κοινωνία και με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΕΜΕ ανακήρυξε το 2018 ως έτος μαθηματικών».
Στο πλαίσιο αυτό και κάτω από τον γενικό τίτλο: «100 χρόνια ΕΜΕ – 2018 έτος Μαθηματικών» η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία προκηρύσσει διαγωνισμό για την δημιουργία λογότυπου και πρωτότυπης έγχρωμης αφίσας σε μέγεθος Α3.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ατομικά και ομαδικά.
Οι προτάσεις θα πρέπει να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή στο info@hms.gr μέχρι 30 Νοεμβρίου 2017 με την ένδειξη «100 χρόνια ΕΜΕ –διαγωνισμός αφίσας».
Οι τρεις καλύτερες αφίσες – λογότυπα θα βραβευθούν σε ειδική τελετή και θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις και τα έντυπα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: