16η Συνάντηση WordPress Θεσσαλονίκη

Wordpress LogoΜετά από ένα 2018 γεμάτο συναντήσεις αλλά και το 1ο WordCamp Thessaloniki, είμαστε έτοιμοι για ένα δυναμικό 2019! Μία νέα χρονιά ξεκινάει και μαζί της και τα meetup της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress. Και ποιος ξέρει, ένα μεγάλο 2ο Wordcamp Thessaloniki αχνοφαίνεται…

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 16:00, ξεκινάμε με το πρώτο μας meetup για το 2019, πάντοτε στο φιλικό χώρο του DEI College (link εδώ: https://www.dei.edu.gr/el/). Θα λάβουν χώρα πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες για το WordPress, μια ωραία συζήτηση για το 1ο WordCamp Thessaloniki που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο και φυσικά το απαραίτητο networking συνοδευόμενο από πίτσες και αναψυκτικά!

★ “Freelancing: from zero to hero” – Φώτης Παστράκης, WP Freelancer,
★ “esend24 Project” – Ευάγγελος Αντωνίου, Ιδρυτής της υπηρεσίας esend24.com

Σας περιμένουμε από κοντά, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε γύρω από τα πιο hot θέματα και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ίδια την κοινότητα και φυσικά το αγαπημένο μας WordPress!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: