17η συνάντηση WordPress Θεσσαλονίκη – Ανοιχτό εργαστήριο

Wordpress Thessaloniki 17To προσεχές Σάββατο 20 Απριλίου 2019, από τις 12:00 – 14:00 στο DEI College (Εθνικής Αμύνης & Τσιμισκή) η ομάδα WordPress Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί τη 17η συνάντησή της. 

Open WorkShop – “Gutenberg vs Page Builders”

Ένα διαφορετικό WordPress Meetup έρχεται για πρώτη φόρα με την μορφή ενός open workshop, το οποίο θα λάβει μέρος σε ένα νέο και καλαίσθητο χώρο, στη βιβλιοθήκη του DEI College (στον 3ο όροφο) στις 20 Απριλίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι (link εδώ: https://www.dei.edu.gr/el/).

WP Bakery, Elementor, Beaver, Divi, SiteOrigin είναι μόνο ορισμένοι, από τους πολλούς διαθέσιμους Page builder για τη δημιουργία περιεχομένου. Παράλληλα, ο Gutenberg, ο νέος content editor του WordPress, έρχεται να ανταγωνιστεί τον παλιό του διάδοχο, Classic Editor, που αποτελεί ακόμη βασική επιλογή για αρκετό κόσμο.

Πώς σας φαίνεται ο Gutenberg; Ποιος είναι κατά τη γνώμη σας ο επικρατέστερος Page builder; Ποιον δεν θέλετε να ξαναδείτε στα μάτια σας; Διαφορές και ομοιότητες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, σταθερές και μεταβλητές, είναι μόνο ορισμένα από τα θέματα που θα συζητηθούν. Φέρε το laptop σου, τα επιχειρήματα σου και έλα να μοιραστείς τις γνώσεις σου σε μία ανοιχτή και ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα κάνουμε.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου στο meetup.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: