23ο Thessaloniki WordPress Meetup

Wordpress LogoΤο WordPress Community στη Θεσσαλονίκη ανακοινώνει νέο meetup το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 17.00 στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης (https://www.iekalfa.gr/iek-thessaloniki/).

Μαζί μας θα είναι η Μυρτώ Θεοδωρόγλου, creative designer.
Το θέμα της ομιλίας της:

WordPress and the User Experience in 2020: Σχεδιάζοντας με γνώμονα την εμπειρία του χρήστη
Τι σημαίνει σωστό web design; Από ποιους παράγοντες κρίνεται; Πώς μπορεί να εφαρμοστεί στο WordPress; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα κρίνουν στο μέγιστο την ευχρηστία της ιστοσελίδας μας και συνεπώς την ικανοποίηση του τελικού χρήστη. Μπαίνοντας σε μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία και εποχή καλούμαστε να έχουμε την ευχέρεια της άμεσης προσαρμογής στον νέο όλο και πιο απαιτητικό αλλά και όλο και πιο ωραίο κόσμο του web design.
Το UI και το UX συνιστούν την πεμπτουσία αυτής της προσέγγισης και όταν η πρόκληση αφορά το WordPress τότε ο ξεκάθαρος και σωστός σχεδιασμός γίνεται αναγκαιότητα.

καθώς και οι: Ανδρέας Σπυρίδης (Managing Director, iTrust Digital) & Πέτρος Φωτιάδης (Head of Digital, iTrust Digital)
με θέμα ομιλίας:

“Yoast SEO for WordPress: From strategy to execution”

Πώς χαράσσεται μια σωστή στρατηγική SEO;
Πώς βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά;
Τι πρέπει να προσέξεις όταν κάνεις set-up το Yoast;
Είναι το Yoast SEO από μόνο του ικανό εργαλείο για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας;

Σας περιμένουμε όλους στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη), σε έναν όμορφο και ανακαινισμένο χώρο, με καφεδάκι, πίτσες και φυσικά πολύ WordPress.

Αναλυτικές πληροφορίες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: