9ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Η Συντονιστική και η Επιστημονική Επιτροπή του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, ΥΒΡΙΔΙΚΟ, Λάρισα 20, 21 και 22 Οκτωβρίου 2023 καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους, να υποβάλλουν εργασίες για συμμετοχή στο συνέδριο και στα πρακτικά του (με ISBN/ISSN), μετά από κρίση.

Επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις του επιστημονικού περιοδικού I.J.E.I. (International Journal of Educational Innovation) στην Ελληνική ή Αγγλική.

Οδηγίες και πρότυπα μορφοποίησης για κάθε κατηγορία εργασιών περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (ΠΡΟΣΟΧΗ: η μορφοποίηση των εργασιών πρέπει να είναι σύμφωνη με τα πρότυπα του συνεδρίου):

synedrio.eepek.gr –> μενού ‘Εισηγητές’ ή

www.eepek.gr –> μενού ‘ΣΥΝΕΔΡΙΑ’ –> ’9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ (2023)’ –> ‘Εισηγητές’

Για να υποβάλετε εργασία: κουμπί «Υποβολή εργασίας» στην αρχική σελίδα του συνεδρίου ή από την εφαρμογή (σύστημα) του συνεδρίου: https://synedros.eepek.gr

Επικοινωνία: synedrio@eepek.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι εργασίες (εκτός των e-poster) θα πρέπει να παρουσιαστούν στο συνέδριο από έναν εκ των συγγραφέων της. Η παρουσίαση αυτή δύναται να γίνει είτε με φυσική παρουσία στους χώρους του συνεδρίου είτε από απόσταση με δημιουργία και αποστολή βιντεοπαρουσίασης (επιλέγετε εσείς τον τρόπο).

Περισσότερες λεπτομέρειες στο:

https://synedrio.eepek.gr/el/anakoinoseis/99-2i-anakoinosi-9ou-synedriou

Υπενθυμίζεται ότι το συνέδριο διοργανώνεται από την ΕΕΠΕΚ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Ε.Κ.Π.Α., το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων, με την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ. Επίσης, διεξάγεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Συλλόγου καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας, και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: