Το Πείραμα του Ερατοσθένη 2017

Για μια ακόμη φορά θα λάβει χώρα το Πείραμα του Ερατοσθένη σε διεθνές επίπεδο από την ΕλληνοΓερμανική Αγωγή και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το πείραμα θα λάβει χώρα την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017. Καταχωρήστε έγκαιρα το σχολείο σας μαζί με το γεωγραφικό του μήκος και πλάτος. Μετά την εγγραφή σας θα σας δωθούν μέσα από κλήρωση τα στοιχεία ενός σχολείο με το ίδιο γεωγραφικό πλάτος με το δικό σας, όπως και της οργανωτικής επιτροπής. Μαζί με τους εταίρους σας θα καταγράψετε τα απαραίτητα δεδομένα, θα συνεργαστείτε, θα υποβάλλετε την εκτίμησή σας για την περιφέρεια της Γης και θα υποβάλετε τα δεδομένα. Τέλος, θα υποβάλετε και μια μοναδική φωτογραφία του πειράματος μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου για να έχετε την ευκαιρία να κληρωθείτε για μια υποτροφία για το Θερινό Σχολείο του 2018 της European Science Education Academy (ESEA). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού για το Πείραμα του Ερατοσθένη.

Μείνετε σε επαφή με την κοινότητα του πειράματος του Ερατοσθένη, δικτυωθείτε, κατεβάστε σχέδια μαθήματος κατάλληλα για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και χρησιμοποιήστε τα ερωτηματολόγια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: