Ανακυκλούπολη

Το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικών Ταινιών Μικρού Μήκους ΣύνΘεσις σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση, το ΤΕΙ Αθήνας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας, και την Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Έλευσiς 2021 απευθύνει κάλεσμα στην εκπαιδευτική κοινότητα για συμμετοχή στο Διαδραστικό Animation Project «Ανακυκλούπολη», ένα σχέδιο εργασίας επάνω στην έννοια της ανακύκλωσης με δημιουργικό τρόπο
Η Ανακυκλούπολη είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεργατικής δράσης δημιουργίας animation
βασισμένο στην ομώνυμη σειρά animation του Σπύρου Σιάκα με ποικίλες Oικολογικές, Kοινωνικές, Εκπαιδευτικές και Πολιτιστικές προεκτάσεις.
Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές καλούνται να εικονοποιήσουν και να δώσουν φωνή σε Πολίτες της Ανακυκλούπολης έχοντας ως βάση το εισαγωγικό τραγούδι της Ανακυκλούπολης και το πρώτο επεισόδιο με τίτλο «τα βαφτίσια».
Στη σελίδα υποστήριξης του προγράμματος https://recyclelandinteractive.weebly.com παρέχονται ΑΝΟΙΚΤΑ και ΔΩΡΕΑΝ όλα τα δημιουργικά εργαλεία να δημιουργήσουν οι μαθητές και να δώσουν φωνή και κίνηση στον δικό σου ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΟYΠΟΛΗΣ.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής για τα παραδοτέα ορίζεται η 30/04/2018.
Πληροφορίες αναφορικά με ειδικότερες προδιαγραφές για τη δημιουργία θα βρείτε και στους δικτυακούς τόπους http://www.recyclelandinteractive.weebly.com και www.i-create.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.