Βικιπαίδεια:Χριστουγεννιάτικη καθαριότητα

Reaperman, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia CommonsΜε τον ερχομό των Χριστουγέννων είναι καλή ευκαιρία για γενική καθαριότητα όπως συνηθίζουν όλοι οι νοικοκύρηδες και νοικοκυρές! Στην τρέχουσα περίοδο, την πανδημία κορονοϊού, έχουμε αρκετό χρόνο στο σπίτι για να τον εκμεταλλευτούμε! Χριστούγεννα στο σπίτι, αλλά ας μας βρει πιο καθαρούς η νέα χρονιά!

Η επιχείρηση αυτή δεν έχει ως στόχο την δημιουργία νέων λημμάτων, ούτε την επέκταση λημμάτων με νέο περιεχόμενο. Έχει ως στόχο την διόρθωση και επιμέλεια λημμάτων που έχουν προβληματικό περιεχόμενο, είτε από άποψη μορφοποίησης, τεχνικών σφαλμάτων, κακού κώδικα, κακών πηγών, μη εγκυκλοπαιδικού περιεχομένου κ.α.

Παρακάτω δίνονται ιδέες/στόχοι/τομείς στους οποίους μπορεί να επικεντρωθεί ή να περιεργαστεί κάποιος για να κάνει διορθώσεις στα πλαίσια της επιχείρησης της Βικιπαίδεια: Χριστουγεννιάτικη καθαριότητα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.