«Κάν’ το ν’ ακουστεί» 2021

Ο διαγωνισμός “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021” ξεκινά δυναμικά και αναμένουμε με ιδιαίτερη χαρά τις συμμετοχές των σχολείων από σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 24 Ιανουαρίου 2021, παρατείνεται έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών.
Δημιουργίες μαθητικών ραδιοφωνικών και μουσικών ομάδων, που φέτος θα αποτελέσουν μοναδικά έργα δεδομένου ότι η εκπαιδευτική διαδικασία εντάσσεται σε διαφορετικό πλαίσιο.
Βρείτε τον ρυθμό σας, οργανωθείτε διαδικτυακά, συνεργαστείτε και ηχογραφήστε με ασφάλεια για να έχετε ένα όμορφο συλλογικό αποτέλεσμα με σύνθημα “Από το Εγώ στο Εμείς”.
Ευχόμαστε έμπνευση σε όλους και όλες!
Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι εντός του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή επιμορφωτική διημερίδα για το ραδιόφωνο, στο πλαίσιο της οποίας θα έχετε τη δυνατότητα, εκτός των σχετικών εισηγήσεων, να συμμετέχετε σε εργαστήρια για εξ αποστάσεως ραδιοφωνική και μουσική παραγωγή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.