Μήνυμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για την Νεότητα για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2/4/2016)

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2/4/2016    Στα πλαίσια του εορτασμού το Ελληνικό Τμήμα της IBBY – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στον 50ο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου και στην απονομή βραβείων σε φυσικά πρόσωπα και φορείς που προωθούν τη φιλαναγνωσία, καθώς και σε βιβλία έκδοσης 2015, το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)

    Θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης καθώς και ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καθηγητής Θεοδόσης Πελεγρίνης.

    Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Ώρα έναρξης: 7:00 μ.μ.

   Υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα απονεμηθούν τα ετήσια βραβεία τους Ελληνικού τμήματος σε φυσικά πρόσωπα και φορείς, που με τη δράση τους καλλιεργούν τη φιλαναγνωσία, καθώς και τα βραβεία σε δημιουργούς για τη συγγραφή, εικονογράφηση και μετάφραση λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά και νέους για βιβλία έκδοσης 2015. Ανάμεσά τους θα τιμηθεί και η λέσχη ψηφιακής δημιουργίας και η λέσχη ανάγνωσης «ΥΠΑΤΙΑ» του Γυμνασίου Καρλοβασίων, στις οποίες είχα την τύχη να συνδράμω και να υπηρετήσω, με το βραβείο για τη χρήση των νέων τεχνολογιών και κυρίως μέσω του διαδικτύου, προς τιμήν του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Γυμνασίου Καρλοβασίων για το 2016.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.