«Τα μπλουζ της πόλης». Ανθολογία νουάρ ελληνικού διηγήματος

The Big Sleep (Bogart Bacall)Λατρεύετε τα νουάρ φιλμ και τη νουάρ λογοτεχνία;
Σας αρέσουν οι ιστορίες με ρομαντική χροιά, έντονα συναισθήματα, ανάμεικτα με μυστήριο και τρόμο, με πρωταγωνιστές κυνικούς ήρωες και κυνικούς αστυνομικούς;
Λατρεύετε τις ιστορίες με μοιραίες γυναίκες και αντι-ήρωες ντέντεκτιβ, που προσπαθούν να επιζήσουνε μέσα στην βία του οργανωμένου εγκλήματος και τη διαφθορά του νομικού συστήματος;
Αν λατρεύετε και αγαπάτε όλα αυτά, αν σας συναρπάζει η σύγχρονη αστυνομική λογοτεχνία, η Noir fiction, η hardboiled fiction,  η Nordic noir fiction, η Tartan Noir fiction, η neo-noir fiction και η noir επιστημονικής φαντασίας, τότε αυτή είναι η κατάλληλη ανθολογία για εσάς και περιμένουμε κείμενα από όλους σας!

 

Κανόνες συγγραφικού διαγωνισμού

  • Ένα μέχρι και τρία διηγήματα, από 500 μέχρι και 3.500 λέξεις το ένα. Θα επιλεγούν ένα ως και τα τρία.
  • Τα διηγήματα αυτά να μην τα έχετε εκδόσει ή δημοσιεύσει κάπου αλλού, εντύπως ή διαδικτυακώς.
  • Αποστολή των διηγημάτων μαζί με τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί στο email: uninversepathways@yahoo.com, αφού θα έχετε διαβάσει προσεκτικά τους όρους συμμετοχής, ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, σε μορφές .doc, .docx ή .odp.

Στοιχεία φόρμας συμμετοχής: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό και σταθερό), emai επικοινωνίας, ενώ τα ίδια στοιχεία πρέπει να συμπεριλαβάνονται στο αρχείο του κάθε διηγήματος που στέλνετε.

Όροι συμμετοχής:

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τις ημερομηνίες.
Η συμμετοχή στο στάδιο της προ-επιλογής είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους.
Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με όλους ανεξαιρέτως τους όρους συμμετοχής θα αποκλείεται από το διαγωνισμό με την έγκαιρη, όμως, ειδοποίηση του διαγωνιζόμενου με e-mail.
Με την αποστολή του διηγήματος του ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση. Αποδέχεται επίσης ότι θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για την ανθολογία με τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές όπου θα καθορίζονται οι όροι της συνεργασίας. Εκχωρεί στις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές το αποκλειστικό δικαίωμα για δημοσίευση του διηγήματος του σε βιβλίο (εφόσον επιλεγεί). Οι συγγραφείς αποδέχονται πως δεν θα λάβουν υλικό αντάλλαγμα (δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου).
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε διεύθυνση: http://universe-pathways.blogspot.gr/2016/07/blog-post_3.html ή να επικοινωνήσετε με το email: uninversepathways@yahoo.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.