Ώρα του Κώδικα & Εκπαιδευτική Εβδομάδα Επιστήμης των Υπολογιστών 2020

Στην ιδιαίτερη φετινή Ώρα του Κώδικα και την Εκπαιδευτική Εβδομάδα Επιστήμης των Υπολογιστών 2020 (από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 – Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020) που χαρακτηρίζεται από εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και διαδικτυακές τάξεις, λόγω κοινωνικών περιορισμών και καραντίνας στα περισσότερα μέρη του κόσμου ξεχωρίζουν οι ακόλουθες ενότητες:

Εκπαιδευτικά βίντεο για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Τεχνητή Νοημοσύνη, Μηχανική Μάθηση, Εκπαίδευση με δεδομένα και προκατάληψη, Νευρωνικά Δίκτυα, Υπολογιστική Όραση, Ισότιμη πρόσβαση & Αλγοριθμική προκατάληψη, Ιδιωτικότητα και το Μέλλον της Εργασίας.

Σχέδιο μαθήματος για την ηθική στις μέρες της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Code Bytes: Σύντομα ημίωρα διαδραστικά μαθήματα ιδανικά για τηλε-εκπαίδευση. Όσοι δεν προλάβουν τις δύο ημερήσιες εκπομπές ή δε βρίσκονται σε κατάλληλη ζώνη ώρας με τις ΗΠΑ μπορούν να τα παρακολουθήσουν, καθώς καταγράφονται – και να πάρουν μια εικόνα από εκπαιδευτικά μαθήματα από το εξωτερικό.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.