10ος Παγκόσμιος Ποιητικός Διαγωνισμός Αμφικτυονίας Ελληνισμού

10ος Παγκόσμιος Ποιητικός Διαγωνισμός με θέμα: «Ελλάδας Προσκλητήριο 1821-2021 Κοιτίδα του πνεύματος, του πολιτισμού και της ειρήνης»

Η ποίηση πρέπει να κινείται εντός των ορίων της ευπρέπειας, να μην υπερβαίνει συνολικά τους 40 στίχους και να υποβληθεί σε πέντε αντίγραφα με ψευδώνυμο, σε κλειστό φάκελο με τα πλήρη στοιχεία σας: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π. 

Η προθεσμία για την αποστολή σας, η οποία θα γίνει στη διεύθυνση της Αμφικτυονίας: Γρ. Λαμπράκη 38, Τ.Κ. 54638 Θεσ/νίκη, ορίζεται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2021. 

Υπ’ όψιν ότι τα τρία καλύτερα ποιήματα θα μελοποιηθούν δωρεάν από γνωστούς συνθέτες. Όπως κάνουμε πάντα, τα ποιήματα των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό θα εκδοθούν σε καλαίσθητο τόμο, που θα αποσταλεί στους δημιουργούς τους, καθώς και σε βιβλιοθήκες της Ελλάδος και του απόδημου ελληνισμού. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας (Δημήτρης Μπουκόνης, τηλ. 2310215659 και 6977321330). 

Οι δράσεις της Αμφικτυονίας είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της: amfiktionia-ellinismou2000.blogspot.com.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.