4η συνάντηση Thessaloniki UX

UXThessalonikiΤο 4ο Thessaloniki UX Meetup θα λάβει μέρος την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου (19:00), στο χώρο της i4G Pro, στο Κτήριο 1 της ΔΕΘ-HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Υποδεχόμαστε στην πόλη* με μεγάλη χαρά τον Παναγιώτη Ζαχαριά (https://www.linkedin.com/in/panagiotis-zaharias-a91bb6/), Founder και UX Researcher του theUXprodigy, Adjunct professor του Open University of Cyprus, και διοργανωτή του UX Athens Μeetup, ο οποίος στην παρουσίαση του με θέμα “Introduction to UX Research” θα μας μιλήσει για τις βασικές έννοιες και μεθόδους του πιο ιδιαίτερου πεδίου του User Experience: της έρευνας χρηστών.

• Η παρουσίαση** ξεκινά στις 19:00.

• Λίγο πριν, στις 18:30, ξεκινά το pre-meetup coffee session για να συζητήσουμε εκπαιδευτικά και επαγγελματικά θέματα σχετικά με το UX, καθώς και ιδέες για τα επόμενα meetup.

• Αμέσως μετά την παρουσίαση, ο χορηγός μας Zanshin Labs μας κερνάει τις μπύρες και εμείς μαζευόμαστε, γνωριζόμαστε, και συζητάμε για όλα τα UX θέματα που μας απασχολούν.

* Ο Παναγιώτης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη διοργάνωση και του UX workshop του που θα γίνει το Σάββατο 20/1, με θέμα “Running lean UX workshops with stakeholders”. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο: https://www.theuxprodigy.com/public-workshops/20-01-18/running-lean-ux-workshops-stakeholders

** Η παρουσίαση θα είναι στα ελληνικά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.