4οι Φιλολογικοί Αγώνες μαθητών Γυμνασίου Ελλάδας

Φιλολογικοί Αγώνες ΔΕΛΑΣΑΛΤο Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», σε συνεργασία με τον Διεθνή Σύνδεσμο Etygram,προκηρύσσει, για τη σχολική χρονιά 2018-2019,τρεις (3) Διαγωνισμούς γνώσεων για μαθητές από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου (ένας Διαγωνισμός για κάθε τάξη), φιλοδοξώντας να δώσει ερεθίσματα και κίνητρα στους μαθητές να εντρυφήσουν στη διδαχθείσα ύλη και σε ουσιώδεις γνώσεις βασικών μαθημάτων, αλλά και να προβούν μόνοι τους σε περαιτέρω αναζητήσεις όσον αφορά την ανθρωπιστική παιδεία,στοχεύοντας στη βαθύτερη και ουσιαστική καλλιέργεια.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν οι εξής Διαγωνισμοί:

  • Ιστορίας για την Α ́ Γυμνασίου
  • Ορθογραφίας για τη Β ́ Γυμνασίου
  • Γραμματικής Α.Ε. & Ετυμολογίαςγια τη Γ ́ Γυμνασίου

Οι 4οι Φιλολογικοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 13 Απριλίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ, στα Πεύκα Θεσσαλονίκης. Ως ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής έχει οριστεί η 25η Φεβρουαρίου 2019. Μελετήστε φύλλα αξιολόγησης, ενδεικτικά θέματα, υποστηρικτικό υλικό, το πρόγραμμα αγώνων και τους όρους συμμετοχής από την ιστοσελίδα: http://filologikoi-agones.blogspot.com. Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως, συμπληρώνοντας την αίτηση που είναι αναρτημένη στην ίδια σελίδα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.