5ος Διαγωνισμός Μαθητικής Εφημερίδας Κεντρικής Μακεδονίας

Σκοποί του εν λόγω διαγωνισμού είναι η σημασία της ενημέρωσης στη ζωή των πολιτών, η εξοικείωση των μαθητών με τη δημοσιογραφία και τη δομή μιας εφημερίδας, η προβολή των δημιουργικών και εκφραστικών ικανοτήτων των μαθητών αλλά και η συμβολή των εκπαιδευτικών προς αυτή την κατεύθυνση, η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των μαθητών για θέματα που αφορούν στις σχέσεις τους με την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον και η ανάδειξη κάθε προσπάθειας έκδοσης μαθητικών εφημερίδων στην Κεντρική Μακεδονία.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια της Κεντρικής Μακεδονίας (Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Χαλκιδικής, Ν. Σερρών, Ν. Ημαθίας, Ν. Πέλλας, Ν. Πιερίας, Ν. Κιλκίς) υποβάλλοντας μια έκδοση εφημερίδας που κυκλοφόρησε ή θα κυκλοφορήσει κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019. Η έντυπη εφημερίδα θα πρέπει να αποσταλεί σε πέντε αντίτυπα στη διεύθυνση της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Καθολικών 4, Τ.Κ. 54625, Θεσσαλονίκη, με την ένδειξη ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ το αργότερο έως τις 22 Μαρτίου 2019.

Για κάθε πληροφορία ή απορία μπορείτε να απευθύνεστε: κα Καπάνταη Γλυκερία, 2316003059, 2316005050 και 6948350350, kapantaig(ΣΤΟ)gmail.com , emporiko(ΣΤΟ)makthes.gr

Για τους μαθητές/τριες που θα συμμετάσχουν πρέπει να προσκομιστεί Υπεύθυνη Δήλωση από τον ασκούντα την επιμέλεια του μαθητή/της μαθήτριας, στην οποία να δηλώνονται ότι δέχεται ο μαθητής/η μαθήτρια:
α) να συμμετέχει στον διαγωνισμό σύμφωνα με τους όρους προκήρυξης,
β) να δημοσιευτεί το έργο του σε ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.