7η συνάντηση Thessaloniki UX

Πως μπορεί κάποιος να ξεκινήσει την ενασχόληση του με τον κόσμο του UX; Ποιό είναι το πρώτο βήμα; Τι γίνεται στον επαγγελματικό κόσμο; Πως γίνεται κάποιος UX Designer; Τι είναι τελικά ένας UX Designer και τι κάνει στην καθημερινότητά του;

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, από τις 19:00 – 21:00 στο OK! Thess (Κυδωνιών και Μαρίας Κάλλας), ξεκινάμε από τα επαγγελματικά θέματα. Θα ακούσουμε πραγματικά σενάρια από την Τζένη Ράλλη (https://www.linkedin.com/in/jennyralli/) και τον Δημήτρη Στάθη (https://www.linkedin.com/in/dstathisux/), την εμπειρία τους με τα πρώτα θέματα που συνάντησαν στον κόσμο του UX, και θα συζητήσουμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα του User Experience.

Αυτή τη φορά θα έχουμε και βιβλία για δώρα για κάποιους τυχερούς συμμετέχοντες.

Όπως παντα, η Zanshin Labs (http://zanshinlabs.io/?utm_source=meetup&utm_medium=web&utm_campaign=uxmeetupthess) μας κερνάει μπύρες, για το απαραίτητο networking και τις συζητήσεις μας.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά.

Περισσότερες πληροφορίες από την ημερίδα στον σχετικό σύνδεσμο στο meetup.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.