7ος Μαθητικός Διαγωνισμός Εκφραστικής/Θεατρικής Ανάγνωσης στα Γαλλικά Ελληνογαλλικής Σχολής Καλαμαρί 2020-2021

Ο προτεινόμενος Διαγωνισμός ο οποίος απευθύνεται προς την εκπαιδευτική κοινότητα, θα διεξαχθεί με χρήση βίντεο και προτείνεται ο κάθε υποψήφιος να μαγνητοσκοπήσει την εκφραστική/θεατρική του/της ανάγνωση σε βίντεο με μορφή MP4 και να την αποστείλει μέσω της Υπηρεσίας Wetransfer χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο λογαριασμό email : concours@edu-kalamari.gr

Επισημαίνεται ότι ο εν λόγω διαγωνισμός, θα πραγματοποιηθεί, εφόσον οι υπεύθυνοι καθηγητές/-τριες προσκομίσουν υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση γονέων/κηδεμόνων με την οποία θα επιτρέπουν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων/-ουσών μαθητών/τριών ή και την ενδεχόμενη χρήση/ανάρτηση φωτογραφιών τους στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η υπεύθυνη οργάνωσης του διαγωνισμού, κα Μαρία Καμηλιέρη, δεσμεύεται σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας κ.λ.π., όπως αυτά αναφέρονται στην Υπεύθυνη Δήλωση την οποία έχει καταθέσει συνημμένη στο αίτημα και, επιπλέον, με τις εξής προϋποθέσεις:

  1. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στον εν λόγω διαγωνισμό να είναι προαιρετική.
  2. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στον διαγωνισμό με τον τρόπο που προτείνεται να γίνεται με την ενυπόγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων τους.
  3. Να τηρηθεί απαρέγκλιτα το θεσμικό πλαίσιο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων μαθητών/τριών, εκπαιδευτικών και γονέων/κηδεμόνων, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
  4. Να μην προκύπτει από τη δράση με οποιοδήποτε τρόπο άμεση διαφήμιση εταιριών/προϊόντων/φορέων/υπηρεσιών.
  5. Η δέσμευση των συντελεστών ότι θα αποστείλουν στο ΙΕΠ με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού τον πλήρη φάκελο αξιολόγησής του.

Επίσης, η γνωστοποίηση και η διάχυση δημοσιότητας σχετικά με τον εν λόγω διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει κατά τρόπο θεμιτό και πρόσφορο και η όλη διενέργεια του διαγωνισμού (υλοποίηση, βράβευση, δημοσιοποίηση) θα υλοποιηθεί με ευθύνη των διοργανωτών, και σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/-ουσών.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.kalamari.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.