Λογοτεχνικό κάλεσμα στην Ανθολογία Τρόμου “Monstrous Outlines”

Η Martian Migraine Press, πρόκειται να είναι μια ανθολογία τρόμου και του αλλόκοτου, που εστιάζει στην παραλλαγή: Άνθρωποι, οντότητες, τέρατα, θεοί ακόμη και έννοιες που μεταμφιέζονται σε κάτι διαφορετικό από τον εαυτό τους. Κυνηγοί σε κοινή θέα, βαριεστημένοι θεοί, τρομακτικά όντα από άλλες διαστάσεις.

Φέρτε στο μυαλό σας την ιστορία του John W. Campbell’s “Who Goes There?” και της κινηματογραφικής της διασκευής (The Thing). Σας προτείνεται ως έμπνευση η κλασσική νουβέλα του Algernon Blackwood, “The Willows”.

Η περίοδος υποβολών λήγει στις 31 Νοεμβρίου 2018. Η ανθολογία θα κυκλοφορήσει σε μαλακό εξώφυλλο και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου το Μάρτιο του 2019. Τα επιλεχθέντα διηγήματα θα αμειφθούν με 3 λεπτά Καναδέζικων δολλαρίων / λέξη, όπως και ένα τιμής ένεκεν αντίγραφο της ανθολογίας.

Καλό είναι τα διηγήματα να κυμαίνονται μεταξύ 1.500 – 7.000 λέξεις. Υποβάλλετε τις ιστορίες σας στο: submissions@martianmigrainepress.com, με το θέμα: OUTLINES, τον τίτλο της ιστορίας και το ονοματεπώνυμο σας.

Για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το μορφότυπο, τη γραμματοσειρά και άλλες λεπτομέρειες του έργου σας μπορείτε να μελετήσετε την ακόλουθη προκήρυξη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.