Λογοτεχνικό κάλεσμα του Speculative City με θέμα “Knowledge”

Το τελευταίο λογοτεχνικό κάλεσμα του Speculative City κλείνει στις 11 Νοεμβρίου 2018. Όπως και σε άλλες λογοτεχνικές προσκλήσεις τα έργα που επιλέγονται για δημοσίευση λαμβάνουν χώρα εντός του αστικού περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουν οι ασυνήθιστοι χαρακτήρες του λογοτεχνικού είδους του φανταστικού, όπως έγχρωμοι, ομοφυλόφιλοι, άτομα με ειδικές ανάγκες ή μέλη της εργατικής τάξης.
Η ειδική θεματική ενότητα του επερχόμενου τεύχους αφορά στη γνώση. Οι συγγραφείς των οποίων τα έργα θα επιλεχθούν, θα αμοιφθούν με $20 – $75, ανάλογα με την κατηγορία και το μήκος της υποβληθείσας εργασίας. Καλό είναι τα διηγήματά σας να μην ξεπερνούν τις 5.500 λέξεις.
Υποβάλλετε τα έργα σας σε μορφότυπο (.doc, .docx ή .rtf) ακολουθώντας τον οδηγό μορφοποίησης που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο, όπως και περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη λογοτεχνική πρόσκληση. http://www.speculativecity.com/submissions

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.