Κύκλος σεμιναρίων στον ΟΦΑ «Δημήτρης Γιαννόπουλος»: Πλανήτης ΓΗ

Theodore Mattas

copyright 2004 – 2018 Theodore Mattas

Ο πλανήτης ΓΗ, ο τρίτος πλανήτης του ηλικακού μας συστήματος, το σπίτι μας, ένας υπέροχος κόσμος, γεμάτος αντιθέσεις, που φιλοξενεί χιλιάδες έμβια όντα, μεταξύ των οποίων και 8 δις ανθρώπους.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα μέρη της Γης εντελώς ανέγγιχτα κι ανεπηρέαστα από την ανθρώπινη παρουσία!
Ο βραβευμένος φωτογράφος άγριας φύσης, Θοδωρής Μάττας (www.theodoremattas.com, μας ταξιδεύει στα μέρη αυτά και μας ξεναγεί στην άγρια ομορφιά του πλανήτη μας, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 στις 18:00, στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113.

-Για τα σεμινάρια υπάρχει μια ελάχιστη συμβολική επιβάρυνση για τα μη μέλη (3€ και 2€ για φοιτητές και μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν για μαθητές Δημοτικού και τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου.
-Για τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη θα προωθηθεί εκ νέου ο σύνδεσμος για τη ζωντανή μετάδοση του σεμιναρίου μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.
Υπενθυμίζουμε ότι:
-Λόγω των δύσκολων συνθηκών που διανύουμε ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για το λόγο αυτό προτείνεται η έγκαιρη προσέλευση.
-Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη της διάρκεια παραμονής εντός του Ομίλου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.