Λογοτεχνικό κάλεσμα της Oz Horror Con: Below the Stairs – Tales from the Cellar

ΣυγγραφήΣτα τέλη του 2017, η Oz Horror Con, θα εκδόσει μια ανθολογία διηγημάτων και σύντομων ιστοριών γύρω από το υπερφυσικό και τον τρόμο. Καλοδεχούμενα σύντομα ψυχολογικά θρίλερ και όντα που ξεπηδούν από κελλάρια, υπόγεια, μπουντρούμια και συναφείς υπόγειους χώρους.

Όσοι επιλεχθούν θα έχουν το προνόμιο να φιλοξενηθούν σε μια ανθολογία που πέρα από ανατυπώσεις του Χ.Φ. Λάβκραφτ, έχει επιβεβαιωθεί ότι θα συμπεριλαμβάνει και επιλεγμένες ιστορίες άλλων μαιτρ του τρόμου, όπως του Κλάιβ Μπάρκερ και του Ράμσι Καμπελ.

Ιδανικό μέγεθος ιστορίας μεταξύ των 6.000 και 10.000 λέξεων. Η πληρωμή συνίσταται σε $50 για κάθε επιλεγμένη ιστορία ασχέτως αριθμού λέξεων και ένα αντίτυπο της ανθολογίας. Ο συγγραφέας δεν παραχωρεί κανένα πνευματικό δικαιώμα. Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερο αναλυτικές πληροφορίες από το σύνδεσμο με το σχετικό κάλεσμα της Oz Horror Con. Η διορία εκπνέει στις 31 Αυγούστου 2017.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.