Συνάντηση FLOSS Αθηνών Ιουλίου

(αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του δρώμενου στο meetup)

Πριν φύγετε από την Αθήνα για διακοπές, θα σας παρουσιάσουμε εργασίες λογισμικού ανοιχτού κώδικα και πως μπορούμε να βοηθηθούμε. Η συνάντηση θα ξεκινήσει με παρουσιάσεις από τέσσερα προγράμματα του Google Summer of Code στο οποίο συμμετέχει η Συμμαχία των Ανοικτών Τεχνολογιών, στο InnovAthens, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι (Πειραιώς 100), την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, από τις 18:00 ως τις 20:00.

1.Donation- Box

2. Mix-net implementation Zeus

3. Greek scripts for Eczar fonts

4. Open Source Δι@υγεια

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά τα έργα σε αυτή τη δημοσίευση. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι και ένας εκπρόσωπος της Google. Άλλοι συμμετέχοντες του Google Summer of Code είναι ευπρόσδεκτοι να παρουσιάσουν και τα δικά τους έργα σε αστραπιαίες παρουσιάσεις (μεταξύ 30 δευτερολέπτων και 5 λεπτών). Δεν υπάρχει ανάγκη να προετοιμάσετε διαφάνειες για την παρουσίαση, αλλά αν τις έχετε έτοιμες, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και να μας πείτε τι χρειάζεστε σε αυτή τη συνάντηση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.