Προγραμματισμός Υπολογιστών – Θέματα και ενδεικτικές λύσεις Πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ 2015-16

Programming LanguagesΣτον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα θέματα για το μάθημα Προγραμματισμός Υπολογιστών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ 2015 – 16.

Ενδεικτικές λύσεις από τον καθηγητή Πληροφορικής Γιάννη Αναγνωστάκη μπορείτε να βρείτε από το Στέκι των Πληροφορικών,  όπως είναι διαθέσιμες και ενδεικτικές λύσεις και από τον καθηγητή Πληροφορικής Φίλιππο Κουτσάκα, από το ιστολόγιο «Ο κύριος των υπολογιστών».

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μάλιστα στα πλαίσια του MOOC για τον Προγραμματισμό Υπολογιστών, ο συνάδελφος κος Κουτσάκας έχει δημιουργήσει ομάδα συζήτησης στο Facebook γύρω από το μάθημα, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις απορίες και τους προβληματισμούς σας.

2 σχόλια

  1. Κάποιος που θα ήθελε να αποκτίση την έντυπη μορφή των σχολικών εγχειριδίων από που θα μπορούσε να τα παραγγείλει καθώς στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία τα σχολικά εγχειρίδια για την Γ τάξη των ΕΠΑΛ , για το 2017 δεν υπάρχουν προς αγορά τα σχολικά εγχειρίδια

    1. Φαντάζομαι Νέστωρ ότι γίνεται λόγος για το φετινό βιβλίο του μαθήματος του προγραμματισμού. Εάν δεν έχει έρθει στο σχολείο σας (έχουν έρθει εδώ και 2-3 βδομάδες με κούριερ σε μερικά ΕΠΑΛ από ότι με πληροφόρησαν συνάδελφοι, καθώς φέτος δε διδάσκω σε ΕΠΑΛ), συνεχίστε να ρωτάτε τους καθηγητές σας για ποιο λόγο δεν έχει έρθει (αφού έχει σταλεί αλλού) και ζητήστε τους ή αναλάβετε την πρωτοβουλία να ρωτήσετε εγγράφως γιατί δεν ήρθε στο σχολείο σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.