Σύγχρονες και ασύγχρονες μέθοδοι επικοινωνίας

Στο επόμενο meetup, την Τρίτη μετά την Κυριακή του Θωμά, στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Κτήριο Πληροφορικής, Αίθουσα 2.1, Μαγνησίας, Σέρρες θα έχουμε την ευκαιρία να υποδεχτούμε τον κο Πάνο Τσιλόπουλο ο οποίος θα κάνει μια παρουσίαση για σύγχρονες και ασύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας στα προγράμματά σας!

Η παρουσίαση θα είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για μια εισαγωγή στον κόσμο των REST services και άλλων μεθόδων με τα οποία μπορεί το πρόγραμμά σας να δώσει και να πάρει πληροφορίες από τρίτους. Νομίζω επίσης ότι θα είναι χρήσιμη και σε όσες νέες ομάδες σκέφτονται να συμμετέχουν στο Hackathon μας!

Ο κος Τσιλόπουλος εργάζεται στην εταιρία SchooX, μία από τις χορηγούς του Serres Hackathon και αν και νέος έχει ήδη μαζέψει αρκετές εμπειρίες στο χώρο της ανάπτυξης λογισμικού!

Και μην ξεχνάτε! Δηλώστε συμμετοχή στο Serres Hackathon (6 και 7 Μαΐου) και πείτε στους φίλους σας να το κάνουν! Υπάρχουν μόνο 40 διαθέσιμες θέσεις!

http://hackathon.serrestech.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.