Τελικός JA Europe GEN-E 2023

Με ενθουσιασμό, αγωνία αλλά και πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζονται οι δύο ελληνικές ομάδες «Isometricks» και «Carexhange» να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Nεανικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Ευρώπης, το GEN–E 2023 του JA Europe που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με το JA Tουρκίας από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου 2023.  Περισσότεροι από 800 συμμετέχοντες θα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για τον Πανευρωπαϊκό Τελικό Διαγωνισμό του Junior Achievement στον οποίο συμμετέχουν 40 Ευρωπαϊκές χώρες.  Οι καλύτερες μαθητικές και φοιτητικές «start up» που ανέδειξε η κάθε χώρα θα διαγωνιστούν διεκδικώντας τις 3 πρώτες θέσεις και ειδικά βραβεία.

Μπορούμε να στηρίξουμε ενεργά τις δύο ελληνικές ομάδες συμμετέχοντας στην ψηφοφορία για το βραβείο του κοινού, το Public Choice Award, στην επίσημη ιστοσελίδα του GEN-E 2023:  https://gen-e.eu/.

Δείτε τις οδηγίες για την ψηφοφορία και τις πολύ πρωτότυπες ιδέες των ομάδων μας στο αναλυτικό δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε στην «Καθημερινή» και άλλα ΜΜΕ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.